Voorbeelden Kerstworkshops

Voorbeeld 1: "Rotan Plaat"
 
Op een rotan plaat van 30 cm. doorsnee wordt een bloemstuk gemaakt met divers ( kerst-) groen, mos, takken, kerstballen en gedroogde vruchtjes. Ook wordt er kerstverlichting in gehangen! Dit geheel kan opgehangen worden, maar kan ook bv. op een tafel gelegd worden. Ook kan de kleurstelling aangepast worden naar wens.
 
Prijs: € 42,50. Dit is inclusief alle materialen, hapjes en drankjes.
 
 
 
 
Voorbeeld 2: "Kerst-tasje"
 
In een rotan "handtasje" ( +/- 35 cm. lang ) wordt een kerststuk gemaakt met divers ( kerst-) groen, materiaal wat indroogt, kerstballen, vruchtjes etc. Ook wordt er een amaryllisbol in gezet. Tussendoor wordt de verlichting verwerkt. Kan in andere kleurstellingen gemaakt worden.
 
Prijs: € 48,50. Dit is inclusief alle materialen, hapjes en drankjes.
 
 
 
 
 
Voorbeeld 3: "Kerst-bal"
 
Een ijzeren frame met een bal ( hoogte 70 cm. ) wordt bekleed met divers ( kerst-) groen en mos. In een aan de bal maken me kerstballen, vruchtjes, takjes etc. Ook de verlichting ontbreekt niet, d.m.v. jute-touw verlichting. Kan in andere kleurstellingen gemaakt worden.
 
Let op: Dit voorbeeld is beperkt leverbaar, op=op!
 
Prijs: € 55,00. Dit is inclusief alle materialen, hapjes en drankjes.
 
 
 
 
 
 
 
Voorbeeld 4: "Kersthanger"
 
Twee frames van mos worden aan elkaar gemaakt tot een geheel ( Lengte +/- 1.20 m. ). Dit frame bekleden we met divers ( kerst-) groen, potjes met plantjes erin, kerstballen, takjes, gedroogde vruchtjes etc. Ook de verlichting ontbreekt niet, d.m.v. de jute touw verlichting. Kan in andere kleuren gemaakt worden.
 
Let op: Dit voorbeeld is beperkt leverbaar, op=op!
 
Prijs: € 55,00. Dit is inclusief alle materialen, hapjes en drankjes.